WerkXYZ vacaturesite

Het gebruik van het platform en de voordelen:

Bedrijven:

 1. Als bedrijf heeft u de vacatures in beheer.
 2. Met knippen (Ctrl + C) en plakken (Ctrl+V) staat de vacature binnen 2 minuten online.
 3. U heeft de mogelijkheid om een bedrijfsprofiel te presenteren bij de vacatures.
 4. Wilt u een aanpassing doen, dan kan dat direct. Even inloggen, de vacature wijzigen en opslaan. De vacature staat weer direct online.
 5. Is de vacature ingevuld, dan kunt u hem direct verwijderen, zodat werkzoekenden niet meer kunnen reageren.
 6. Wilt u gebruik maken van een link naar uw standaard sollicitatieformulier, dan kunt u deze link (URL) toevoegen bij het plaatsen van de vacature.
 7. Werkzoekenden kunnen zich door het landelijk aanbod beperken tot één platform WerkXYZ?
 8. Vacatures blijven 6 weken actief, daarna vervallen deze automatisch. De site is dus gegarandeerd up to date met de meest recente en relevante vacatures.
 9. Mocht na het vervallen van de vacature nog een verlenging gewenst zijn, dan kunt u als werkgever reageren op het ontvangen mailbericht. Door een bevestiging/verlenging staat de vacature weer online.
 10. U kunt met één of met meerdere personen binnen het bedrijf een registratie hebben, zodat elke HR medewerker of recruiter zijn eigen vacatures beheert.
 11. U kunt als geregistreerde van WerkXYZ van meer werkgevers TIPS gebruik maken.

Werkzoekende:

 1. Als werkzoekende kunt u altijd uw profiel aanpassen. Heeft u bijvoorbeeld een relevante opleiding afgerond, dan plaatst u deze erbij. Heeft u werk gevonden zet dan uw profiel op niet-actief.
 2. U kunt zelf surfen door het aanbod van vacatures. Bent u geïnteresseerd dan neemt u contact op met de mogelijke nieuwe werkgever.
 3. De vacatures die op WerkXYZ staan, zijn recente en relevante vacatures.
 4. Bij de vacature staat een korte bedrijfspresentatie om snel een beeld te krijgen van het bedrijf.
 5. Werkzoekende is een ruim begrijp voor WerkXYZ. U kunt ook op zoek zijn naar een project, opdracht, stageplaats of een interim functie.
 6. U kunt als geregistreerde van WerkXYZ van alle TIPS gebruik maken.
 7. U zoekt op één platform en vindt daar een totaalpakket.
 8. U bepaalt zelf wat zichtbaar wordt of waar u melding van wilt maken. Daarnaast kunt u kiezen voor anonimiteit. Niet geregistreerden zien dan geen persoonlijke gegevens.

Nadelen:

 1. Voor gebruik moet u zich registreren. Dit is om misbruik te voorkomen en de gebruikers zo optimaal mogelijk te beschermen.
 2. Voor zowel werkgever als werkzoekende wordt een bepaalde activiteit verwacht; het plaatsen van vacatures, profiel en de zoektocht om elkaar te vinden.
 3. U moet over enige computervaardigheden beschikken. 
Maak een account aan

Het Werkxyz account geeft u de mogelijkheid om CV's of vacatures te plaatsen en indien gewenst ontvangt u onze nieuwsbrief. »

Vertel het door

Bent u tevreden over onze dienstverlening en kent u iemand die op zoek is naar een baan of kandidaat?