Ondernemerschap

Begeleiding naar ondernemerschap

Ben jij van plan om voor jezelf te starten als ZZP’er of freelancer? Maar weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? En kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? De ervaren businesscoaches van WerkXYZ helpen jou naar succesvol ondernemerschap!

 

Als je aan de slag wilt met een eigen bedrijf, komt daar veel bij kijken. Je moet over veel nadenken en verschillende acties ondernemen voor een soepele start. Wij zorgen voor een goede begeleiding, zodat jij zorgeloos én zelfverzekerd aan de slag kunt gaan met je eigen bedrijf. 

Hoe gaan we te werk?

De WerkXYZ-begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap vindt plaats in 4 dagdelen. Wij maken gebruik van diverse locaties in Nederland. Daardoor kunnen we je ook in jouw buurt begeleiden.

Waar bestaat het programma uit?

Met ons programma begeleiden we je op verschillende gebieden:

  • Het bedenken van een pakkende bedrijfsnaam;
  • Het kiezen van een passende rechtsvorm;
  • Het inschrijven bij KvK;
  • Het aanmelden bij de Belastingdienst;
  • Het ontwikkelen van competenties. Denk aan tips over jouw kernkwaliteiten, de kracht van netwerken en het geven van een elevator pitch.

Ook kun je extra diensten bij ons afnemen, zoals het ontwerpen van visitekaartjes of het bouwen van een professionele bedrijfswebsite (WerkXYZ werd zelf 3 keer genomineerd voor Website van het Jaar).

   

Wat zijn de kosten?

De WerkXYZ-begeleiding naar ondernemerschap is de eerste goede investering in jouw bedrijf. Voor de begeleiding betaal je een vast bedrag. Wil je extra diensten afnemen? Dan creëren we een op maat gemaakt pakket.

Hoe kun je je aanmelden?

Kun jij niet wachten op een vlekkeloze start van jouw eigen bedrijf? Meld je dan direct aan bij onze businesscoaches.

Bel of stuur ons een e-mail, dan nemen wij contact met u op.

Maak een account aan

Het Werkxyz account geeft u de mogelijkheid om CV's of vacatures te plaatsen en indien gewenst ontvangt u onze nieuwsbrief. »

Vertel het door

Bent u tevreden over onze dienstverlening en kent u iemand die op zoek is naar een baan of kandidaat?