Diensten voor Werkgevers

outplacement   Outplacement
Ingrijpende veranderingen of reorganisaties kunnen leiden tot (collectief) outplacement. In dat geval zorgen wij voor een effectieve begeleiding tijdens het hele proces. Hiermee verzekert de organisatie zich van een zorgvuldige gang van zaken. 
     
  Omdat u als werkgever 2e spoor trajectbegeleiding serieus neemt…
WerkXYZ helpt werkgever en werknemer met maatwerk naar een duurzaam resultaat, gebruik makend van de expertise van ervaren bemiddelaars, coaches en diverse instrumenten met WerkXYZ als spin in het web op de arbeidsmarkt.
     
  Uw organisatie
De snelste en tegelijk meest succesvolle manier die wij in de dagelijkse praktijk hebben ontwikkeld om uw organisatie op koers te zetten en te houden van 'goed' naar 'groots' is de Doe-Het-Zelf-Keukentafel-aanpak
     
  Laat uw vacaturetekst schrijven
Uw vacature met méér allure. Kost het schrijven van een vacaturetekst u veel tijd en moeite? Dan biedt WerkXYZ u de perfecte oplossing. Wij hebben de expertise in huis om uw vacaturetekst door een professionele tekstschrijver te laten schrijven.
     
  Loopbaantraining voor medewerkers
Loopbaanbegeleiding richt zich op medewerkers die vanuit een werkende positie stil willen staan bij hun loopbaanontwikkeling. Zij worden gestimuleerd in het ondernemen van acties die voorkomen dat ze vastlopen in hun werk of minder gemotiveerd worden. 
     
  Loopbaantraining voor leidinggevenden (theorie en praktijk)
Organiseren en delegeren zijn de belangrijkste "leidinggevende aspecten". Even vluchtig in de wandelgangen of bij het koffiezetapparaat delegeren, is niet de manier die doorgaans leidt tot een goed resultaat.
     
  Training functioneringsgesprekken/beoordelingsgesprekken
Als leidinggevende krijg je te maken met beoordelings- en functioneringsgesprekken. In deze training leer je hoe je beoordelings- en functioneringsgesprekken op een positieve en constructieve wijze vorm kan geven. 
     
  Training - Solliciteren
Grijp je kans en verwerf een goede basis om vol vertrouwen te solliciteren. 
Solliciteren naar een baan? In de huidige arbeidsmarkt is de eerste indruk van groot belang voor een positief vervolg. Wil je solliciteren? 
     
  Workshop – vol vertrouwen solliciteren in 4 dagdelen.
- Vóór het gesprek - zelfkennis, netwerken, bedrijfsinformatie, cv en brief, open sollicitatie.
- Tijdens het gesprek – overtuiging, presentatie, spreken, houding, speel het spel, valkuilen.
- Na het gesprek –  wel/geen baan: professioneel blijven en opvolging.
     
  Workshop zelfverzekerd & overtuigend solliciteren & pitchen
Onze lichaamstaal is de factor in het overtuigend, geloofwaardig en authentiek communiceren. Veel van deze non-verbale communicatie gebeurt onbewust. Wanneer je lichaamstaal niet congruent is met de tekst die je uitspreekt zal niemand je geloven of vertrouwen. 

 

 

Locaties

Voor outplacement, loopbaanbegeleiding en sollicitatietrainingen zitten wij op verschillende locaties o.a Breda, Oosterhout, Hilversum, Zwijndrecht, Dordrecht, Giessen, Sliedrecht, Eindhoven, Den Bosch, Haarlem, Heemskerk, Zwolle, Wageningen en Nieuwegein.

 

Diensten voor Werkgevers

 

 

   
 
 
 
 
 

Sonneborn

Gem geertruidenberg

Een aantal persoonlijke referenties en ervaringen:

Maak een account aan

Het Werkxyz account geeft u de mogelijkheid om CV's of vacatures te plaatsen en indien gewenst ontvangt u onze nieuwsbrief. »

Vertel het door

Bent u tevreden over onze dienstverlening en kent u iemand die op zoek is naar een baan of kandidaat?